Šta možete naći u
Rolotrend ponudi?
  1. BILO DA STE LJUBITELJ trakastih ili rolo zavesa, ili da želite da ugradite komarnike kako bi vaš dom bio bez insekata, uz Rolotrend možete očekivati samo najkvalitetnije materijale koji će dugo trajati. Sve od navedenog se može montirati na bilo koje prozore i vrata, i sve će izgledati skladno i sa ukusom, bilo da imate PVC, aluminijumsku ili drvenu stolariju.
  2. ZAHVALJUJUĆI KVALITETU MATERIJALA sve što ova firma nudi je veoma lako za održavanje i čišćenje. Dovoljno je da ih samo lagano obrišete krpom i lako ćete ukloniti prašinu koja se inače sporo skuplja baš zbog izbora materijala koje Rolotrend koristi.
  3. MNOGI NAŠI KLIJENTI biraju trakaste zavese zato što su najlakše za čišćenje i ne skupljaju mirise. Ne morate da brinete o tome da li će kutija za roletne biti u skladu sa vašim enterijerom budući da se ona montira spolja.
  4. OPLEMENITE BILO KOJU PROSTORIJU U VAŠOJ KUĆI, upotpunite enterijer i zaštitite se od neželjenih pogleda i štetnih suncevih zraka uz pomoć najkvalitetnijih venecijanera u Srbiji. Rolotrend rado brine o vama i garantuje efikasnu i kvalitetnu izradu i montažu vaših venecijanera, zavesa i komarnika.

© Copyright 2023 Rolotrend - Sva prava zadržana. | Marketing i Dizajn: SEO Srbija

Koristimo kolačiće za bolje korisničko isustvo.